Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по няколко начина:

 • Плащане при доставка

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всичките разходи са включени в стойността на поръчката (вкл. разходите за доставка) и не трябва да плащате нищо допълнително.
 • Плащане по банков път

  Плащането се извършва с банков превод към сметка на Финанс-БГ ЕООД. При подаване на поръчката ще се покажат нашите банкови данни. Ще ги получите отново и в писмото за потвърждение, че сме получили направената поръчка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
 • Плащане с дебитна и кредитна карта

  Trans.card Borica VISA Mastercard

  Възможно е плащане с всички видове дебитни и кредитни карти, издадени в България. Плащането се извършва в защитената среда на Транскарт Файненшъл Сървисис АД (ТФС) и Борика АД. При подаване на поръчката ще бъдете прехвърлени на страницата за плащане на ТФС или Борика, в зависимост от картата, която използвате. След извърщване на плащането ще получите потвърждение, че сме получили направената поръчка. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждаване на плащането, което обикновено става в рамките на деня. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Плащанията на стоки към Финанс-БГ ЕООД са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

Нагоре