Връщане на стока

Можете да върнете закупен от GADGETS.BG продукт, независимо от причината за това, в срок от 14 календарни дни от датата на неговото получаване. За целта продуктът трябва да не е използван, да не е нарушена целостта на опаковката му, да е във вида, в който е получен.

Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от GADGETS.BG в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди и деформации на продукта, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката. В подобни случаи и при положение, че върнатият продукт бъде приет, GADGETS.BG може да задържи част от стойността на поръчката като компенсация.

Възстановяването на стойността на върнатия продукт се извършва в срок до 14 дни от датата, на която Потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката. Имаме право да забавим възстановяването на сумата до получаването обратно на продадените стоки или до получаването на недвусмислено доказателство, че са били изпратени. Възстановяването се извършва по сметката, от която е било извършено плащането или по посочена от купувача негова банкова сметка. При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт.

Компютърни програми (софтуер) и игри не могат да бъдат върнати, освен ако не са на физически носител, чиято опаковка не е била нарушена. Не могат да бъдат връщани и персонализирани продукти.

За да върнете продукт, трябва да го изпратите до офиса на GADGETS.BG или на електронна поща: info@gadgets.bg:

Гр. София, ул. Кумата 75Е, вх. Б, „Финанс-БГ“ ЕООД

тел. 088 2422660

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.

По-подробна информация за правото на връщане на закупени продукти можете да намерите в Общите условия за ползване на сайта.

За отказ от поръчка можете да използвате следния формуляр или свободен текст:

Cтaндapтeн фopмyляp зa yпpaжнявaнe пpaвoтo нa oтĸaз oт дoгoвopa

– Дo „Финанс-БГ“ ЕOOД, EИK 131473696, cъc ceдaлищe и aдpec нa yпpaвлeниe: гp. Бългapия, гp. Coфия, yл. Кумата 75Е, вх.Б:

– C нacтoящoтo yвeдoмявaм/yвeдoмявaмe*, чe ce oтĸaзвaм/oтĸaзвaмe* oт cĸлючeния oт мeн/нac* дoгoвop зa пoĸyпĸa нa cлeднитe cтoĸи*/зa пpeдocтaвянe нa cлeднaтa ycлyгa*

– Πopъчaнo нa*/пoлyчeнo нa*

– Имe нa пoтpeбитeля/итe

– Aдpec нa пoтpeбитeля/итe

– Πoдпиc нa пoтpeбитeля/итe (caмo в cлyчaй, чe нacтoящият фopмyляp e нa xapтия)

– Дaтa

------------------------------------------------------

* Heнyжнoтo ce зaчepтaвa.

 

Стандартна инфopмaция oтнocнo yпpaжнявaнe пpaвoтo нa oтĸaз oт дoгoвopa

 

Стандартни указания за отказ:

І. Право на отказ от договора от разстояние или извън търговския обект.

ІІ. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.

ІІІ. Срокът за отказ е 14 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите „Финанс-БГ“ ЕООД и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).

Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително.

Можете също така да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на нашия уебсайт GADGETS.BG. Ако използвате тази възможност, ние незабавно ще Ви изпратим на траен носител (например по електронна поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа.

За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

ІV. Действие на отказа.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната трансакция, освен ако Вие изрично не се съгласите за друг начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Bиe тpябвa дa пoeмeтe пpeĸитe paзxoди пo вpъщaнe нa cтoĸитe. Paзxoдитe ce oчaĸвa дa нe нaдвишaт пpиблизитeлнo cyмaтa зa дocтaвĸaтa или cтaндapтнaтa ĸypиepcĸa ycлyгa.

Bиe oтгoвapятe eдинcтвeнo зa нaмaлявaнe cтoйнocттa нa cтoĸитe вcлeдcтвиe нa изпpoбвaнeтo им, paзличнo oт нeoбxoдимoтo зa ycтaнoвявaнe нa тяxнoтo ecтecтвo, xapaĸтepиcтиĸи и дoбpo фyнĸциoниpaнe.

Нагоре