Изчерпана наличност
Има само още 1
SKU
HTFAPPIPADMINS

invisibleSHIELD HD за Apple iPad mini (предна част)

49,98 лв.
InvisibleSHIELD High Definition предлага изключителна яснота и повърхност като стъкло, за да акцентира на ясните изображения и ярки цветове на най-добрите дисплеи на телефони и таблети. Максимална защита за Вашия таблет. InvisibleSHIELD™ специално изрязан за Apple iPad mini. Покрива предната част на таблета.

Изключително прозрачен, невероятно тънък и практически неразрушим, InvisibleSHIELD High Definition предлага изключителна яснота и повърхност като стъкло, за да акцентира на ясните изображения и ярки цветове на най-добрите дисплеи на телефони и таблети. InvisibleSHIELD High Definition има 100% прозрачност, спрямо 92% на InvisibleSHIELD Original и се произвежда от фолио, което е ексклузивно на ZAGG. Също както оригиналния invisibleSHIELD, InvisibleSHIELD High Definition предпазва Вашите телефони, таблети, фотоапарати, навигационни устройства, лаптопи и други електронни устройства без да ги криете в калъфи и кейсове. Можете да се радвате на дизайна им и същевременно те да са защитени от надрасквания. InvisibleSHIELD HD е изработен по военна технология и притежава уникална прозрачност, устойчивост на надрасквания и повреди. Високата еластичност позволява предаването и на най-малкия натиск към екрана. InvisibleSHIELD High Definition е толкова прозрачен, че на практика изглежда, че въобще няма протектор.


Протекторът е изрязан точно за Вашия Apple iPad mini, като осигурява достъп до всички бутони и входно/изходни портове. InvisibleSHIELD HD е тестван при най-екстремни тестове за издържливост и това го прави перфектният начин да предпазите Вашия таблет.


Пакетът съдържа:

  • Перфектно изрязано по контурите на Apple iPad mini invisibleSHIELD HD фолио;
  • Пластмасова или гумена шпатула;
  • SHIELDspray, с който да напръскате филма при поставянето му;
  • Кърпичка от микрофибър за лесно почистване на телефона/таблета (опция);
  • Инструкции за поставяне на български език (могат да бъдат намерени тук).


За повече информация вижте тук. За информация за гаранцията вижте тук.

Повече информация
ПроизводителInvisibleSHIELD
ЦвятПрозрачен
Напишете Вашето ревю
Само регистрирани потребители могат да пишат ревюта. Моля, Влезте или създайте профил