За нас

Замисляли ли сте се за това колко се е променил живота ни благодарение на всички тези джаджи около нас?

Електронните устройства заемат все по-важно място в живота ни. В последните години развитието им е стремглаво, а следващите години обещават да са още по-интересни! Различните джаджи имат своите фенове по целия свят. Големият брой продукти и функционалности в много случаи затруднява потребителите при избора им. Именно това ни накара да направим този онлайн магазин, в който ще намерите подбрани телефони, таблети, лаптопи, смарт часовници или устройства за дома, както и аксесоари или други допълващи ги продукти, които да направят използването им още по-приятно и ефективно. За да са доволни клиентите ни, предлагаме всичко това на добри цени, с възможности за лесен избор и бърза и евтина доставка. Защото след приятното пазаруване чакането на новата придобивка не трябва да е дълго.

Gadgets.bg е онлайн магазин на Финанс-БГ ЕООД за всички запалени по технологиите. Повече от седем години фирмата е вносител и дистрибутор на аксесоари за смартфони и таблети с марки InvisibleSHIELD, ZAGG, Sena, Katinkas, more и други.

Финанс-БГ ЕООД, ЕИК 131473696, ДДС номер: BG131473696. Финанс-БГ ЕООД е регистриран като администратор на лични данни под номер 256145.

Открийте ни в социалните мрежи: